0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Vlaardingen?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Vlaardingen

Muggen, vliegen en rioolvliegjes in Vlaardingen

Cirkelen er kleine vliegje in uw badkamer rond? En zijn ze vooral te vinden bij de afvoer van uw gootsteen of bad? Dan heeft u te maken met rioolvliegjes. Rioolvliegjes leven in afvoerbuizen en op vochtige plekken. Deze vliegjes zijn over het algemeen ook een waarschuwing dat u last heeft van een rioollekkage. Rioolvliegjes leggen namelijk eitjes in rioolslib of troebel water. Daar overleven de eitjes en worden ze groot. U heeft dus spreekwoordelijk gezegd last van twee vliegen in één klap: u heeft last van ongedierte en van een rioollekkage. Weet u zich hier geen raad mee? Geen paniek: de door ons aangedragen professional biedt u een oplossing. Wij komen in Vlaardingen of omgeving graag bij u thuis om uw ongedierte te bestrijden. Daarnaast sporen wij ook uw lekkage voor u op.

Eigen middelen

Heeft u overlast van muggen en (steek)vliegen? Een paar muggen is slechts vervelend, een grote hoeveelheid kan voor veel overlast zorgen. U kunt zelf actie ondernemen door de bestrijding op de ouderwetse manier te doen. Met een vliegenmepper kunt u een aantal muggen en vliegen goed de baas zijn. Ook zijn er ‘bestrijdingsmiddeltjes van vroeger’ die nog kunnen werken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld azijn.

De meest effectieve manier om af te komen van uw ongedierteprobleem is de door ons aangedragen professional inschakelen. Wij maken gebruik van moderne technieken en middelen om zo effectief en snel mogelijk te kunnen bestrijden.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Vlaardingen en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Vlaardingen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606