010 - 600 11 06

Ongediertebestrijder nodig in Vlaardingen?

Muggen, vliegen en rioolvliegjes in Vlaardingen

Cirkelen er kleine vliegje in uw badkamer rond? En zijn ze vooral te vinden bij de afvoer van uw gootsteen of bad? Dan heeft u te maken met rioolvliegjes. Rioolvliegjes leven in afvoerbuizen en op vochtige plekken. Deze vliegjes zijn over het algemeen ook een waarschuwing dat u last heeft van een rioollekkage. Rioolvliegjes leggen namelijk eitjes in rioolslib of troebel water. Daar overleven de eitjes en worden ze groot. U heeft dus spreekwoordelijk gezegd last van twee vliegen in één klap: u heeft last van ongedierte en van een rioollekkage. Weet u zich hier geen raad mee? Geen paniek: Ongedierte Meldpunt biedt u een oplossing. Wij komen in Vlaardingen of omgeving graag bij u thuis om uw ongedierte te bestrijden. Daarnaast sporen wij ook uw lekkage voor u op.

Eigen middelen

Heeft u overlast van muggen en (steek)vliegen? Een paar muggen is slechts vervelend, een grote hoeveelheid kan voor veel overlast zorgen. U kunt zelf actie ondernemen door de bestrijding op de ouderwetse manier te doen. Met een vliegenmepper kunt u een aantal muggen en vliegen goed de baas zijn. Ook zijn er ‘bestrijdingsmiddeltjes van vroeger’ die nog kunnen werken. Denk hierbij aan bijvoorbeeld azijn.

De meest effectieve manier om af te komen van uw ongedierteprobleem is Ongedierte Meldpunt inschakelen. Wij maken gebruik van moderne technieken en middelen om zo effectief en snel mogelijk te kunnen bestrijden.

 
 

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven, VvE's en vastgoedbeheerders.

Waarom Ongedierte Meldpunt?

  • Meer dan 25 jaar werkervaring
  • Gecertificeerde onderneming
  • Heldere communicatie
klantbeoordeling Ongedierte Meldpunt

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten/muizen bestrijden
• Wespen/insecten bestrijden
• Houtworm/zwam bestrijden
• Woelratten bestrijden
• Steenmarter verjagen

Werkgebied

Vlaardingen, Maassluis, Beijerland, Schiedam, Spijkenisse, Dordrecht, Zwijndrecht.

Hoofdvestiging