0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Vlaardingen?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Vlaardingen

Houtworm

De houtworm is klein van stuk, maar dit insect kan grote schade toebrengen aan alles dat van hout is binnen én buiten uw woning. Denkt u te maken te hebben met dit fenomeen in Vlaardingen? Zorg dan dat u op tijd stappen onderneemt. De houtworm tast namelijk alles dat met hout te maken heeft aan en kan zich voorplanten tot tientallen houtwormen op een kleine oppervlakte, waardoor de aantasting van uw hout in een stroomversnelling komt. Voorkom dat de draagconstructies, vloeren en meubelen in uw woning schade oplopen door toedoen van de houtworm en laat de door ons aangedragen professional u helpen.

Hoe gaat de houtworm te werk?

Een vrouwelijke houtwormkever of boktor, circa 2,5 centimeter lang en te herkennen aan twee grijze vlekjes op de rug, legt haar eitjes in naden of kieren van ‘zacht’ hout. Hieruit groeien larven van circa 3 centimeter lang met een witgele kleur. De houtworm heeft sterke kaken die relatief snel door houten constructies kunnen boren. Omdat dit insect vrijwel zijn hele leven ‘onder’ het hout te vinden is, is deze met het blote oog niet te herkennen. Pas wanneer de houtworm is uitgegroeid tot houtwormkever ontstaat een gaatje aan het oppervlak van het hout; dit is de uitvliegroute van de kever.

Waar moet u op letten?

Uw eigen woning kent ongetwijfeld houten elementen die gevoelig zijn voor een houtworm. Wilt u weten of u te maken hebt met de houtworm? Controleer het hout dan op kleine gaatjes aan het oppervlak. Houtwormen planten zichzelf snel voort en groepen van tientallen houtwormen is daarbij geen uitzondering. Ziet u meerdere kleine gaatjes vlak bij elkaar, dan heeft u vermoedelijk te maken met de houtworm/houtwormkever. Bent u van plan houten meubelen te kopen? Controleer deze dan direct op sporen van de houtworm.

de door ons aangedragen professional lost overlast van de houtworm op

De houtworm kan grote schade berokkenen aan uw houten draagconstructies, vloer en meubelen. Bij de door ons aangedragen professional beschikken we over de juiste middelen om dit insect in zijn geheel effectief te bestrijden. Wij zorgen ervoor dat de houten onderdelen van uw woning houtworm-vrij worden gemaakt. Neem in Vlaardingen direct contact met ons op, of bel naar 0800 255 3733.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Vlaardingen en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Vlaardingen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606