0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Vlaardingen?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Vlaardingen

Motten bestrijden

Motten kunnen zich voordoen in iedere woning of bedrijfspand. Dit vliegend ongedierte is op zichzelf niet schadelijk, maar de larven die zij leggen des te meer. De mot legt haar eitjes in een gestoffeerde omgeving zoals een bank of tapijt, dan wel bij droge of rottende voedingsmiddelen als meel, pannenkoekenmix en fruit. Hier doen de larven zich tegoed aan bovengenoemde elementen, waardoor gaatjes ontstaan in gestoffeerde elementen en voedingsmiddelen niet meer geschikt zijn voor consumptie.

De larven hebben een klein, zwart lichaampje en deze zijn met het blote oog niet altijd zichtbaar. Het is daarom goed om te weten waar u motten en larven aan kan herkennen:

  • Controleer op gaatjes in gestoffeerde elementen van de woning of aangevreten voedingsmiddelen
  • Larven zijn circa 1 centimeter lang en hebben een zwart/bruin lichaam
  • Motten zijn goed zichtbaar aan hun bruine lichaam en vleugels
  • Leg een valletje (toilet)papier achter op een plek waar u larven vermoedt; hier leggen zij vermoedelijk afvalstoffen op

Hoe bestrijden we motten?

Heeft u een vermoeden van motten in huis? Schakel ons dan direct in. Eén of enkele motten kunnen in de toekomst zorgen voor veel meer overlast. Het volstaat niet om enkel de zichtbare motten aan te pakken, aangezien deze hoogstwaarschijnlijk al eitjes hebben gelegd. Wij verwijderen de motteneitjes op een vakkundige manier en zorgen ervoor dat de hygiëne terugkeert in uw woning. Wat u verder zelf kunt doen is zorgen dat kleding schoon en gewassen blijft, terwijl voedingsmiddelen goed worden afgesloten.

Meer weten over onze ongediertebestrijding? Neem contact op! U kunt ons telefonisch bereiken, maar ook ons contactformulier invullen. Wij helpen u graag bij de bestrijding van motten in Vlaardingen.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Vlaardingen en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Vlaardingen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606