010 - 600 11 06

Ongediertebestrijder nodig in Vlaardingen?

Tapijtkever in Vlaardingen

Motten zijn helaas niet de enige dieren die zich aan kleding en ander dierlijk materiaal tegoed doen. Ook tapijtkevers kunnen in dat opzicht voor veel problemen zorgen. De tapijtkever is een klein insect met een zwart of veelkleurig schild. Die kleurschakeringen liggen meestal tussen de wit, bruin en zwart. De volwassen kevers zelf zien er misschien het gevaarlijkst uit, maar zijn eigenlijk vrij onschuldig. Het zijn de larven waar je op moet letten.

Tapijtkever bestrijden

In de zomer en lente, als de tapijtkevers hun nesten bouwen, kunnen de larven namelijk je huis binnen komen. Ze houden vooral van donkere, vochtige plekken en zijn daardoor moeilijk te vinden. Je kunt hun verspreiding zo goed mogelijk tegenhouden door je huis schoon te houden, kleding vaak te wassen en in de zon te hangen, en ook op zolder de oude kleding eens naar buiten te halen. Als dit niet helpt, kun je altijd een verdelger inschakelen. In Vlaardingen is Ongedierte Meldpunt de aangewezen partij om u uit de brand te helpen. Wij hebben veel ervaring met het bestrijden van tapijtkevers en kennen de beste methodes om efficiënt en verantwoord zulke insecten uit uw huis te verwijderen. Aarzel dus niet om te bellen. Onze vakmannen horen graag van u.

 
 

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven, VvE's en vastgoedbeheerders.

Waarom Ongedierte Meldpunt?

  • Meer dan 25 jaar werkervaring
  • Gecertificeerde onderneming
  • Heldere communicatie
klantbeoordeling Ongedierte Meldpunt

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten/muizen bestrijden
• Wespen/insecten bestrijden
• Houtworm/zwam bestrijden
• Woelratten bestrijden
• Steenmarter verjagen

Werkgebied

Vlaardingen, Maassluis, Beijerland, Schiedam, Spijkenisse, Dordrecht, Zwijndrecht.

Hoofdvestiging