0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Vlaardingen?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Vlaardingen

Tapijtkever in Vlaardingen

Motten zijn helaas niet de enige dieren die zich aan kleding en ander dierlijk materiaal tegoed doen. Ook tapijtkevers kunnen in dat opzicht voor veel problemen zorgen. De tapijtkever is een klein insect met een zwart of veelkleurig schild. Die kleurschakeringen liggen meestal tussen de wit, bruin en zwart. De volwassen kevers zelf zien er misschien het gevaarlijkst uit, maar zijn eigenlijk vrij onschuldig. Het zijn de larven waar je op moet letten.

Tapijtkever bestrijden

In de zomer en lente, als de tapijtkevers hun nesten bouwen, kunnen de larven namelijk je huis binnen komen. Ze houden vooral van donkere, vochtige plekken en zijn daardoor moeilijk te vinden. Je kunt hun verspreiding zo goed mogelijk tegenhouden door je huis schoon te houden, kleding vaak te wassen en in de zon te hangen, en ook op zolder de oude kleding eens naar buiten te halen. Als dit niet helpt, kun je altijd een verdelger inschakelen. In Vlaardingen is de door ons aangedragen professional  de aangewezen partij om u uit de brand te helpen. Wij hebben veel ervaring met het bestrijden van tapijtkevers en kennen de beste methodes om efficiënt en verantwoord zulke insecten uit uw huis te verwijderen. Aarzel dus niet om te bellen. Onze vakmannen horen graag van u.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Vlaardingen en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Vlaardingen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606