0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Vlaardingen?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Vlaardingen

Schimmels en huiszwam bestrijden

Vochtige ruimtes in uw woning of bedrijfspand zijn extra gevoelig voor de vorming van schimmels en huiszwam. Met name huis- en kelderzwammen veroorzaken veel houtschade aan bestaande constructies, hetgeen de algehele basis van uw huis aantast. Deze zwammen komen vooral voor in oudere woningen. Mogelijke oorzaken zijn een hoge vochtigheidsgraad of matige ventilatie. Over het algemeen ontstaan huiszwammen in een kelder of kruipruimte, maar doordat u deze vaak niet direct ziet zitten, kunnen de zwammen zich ook uitbreiden naar andere ruimtes in het huis.

Directe bestrijding belangrijk

Huiszwammen kunnen zich snel uitbreiden en dat zorgt voor een verminderde hygiene én aantasting van houten constructies. Omdat huiszwammen tevens vocht vasthouden, kunnen ze ook op andere plekken in de woning zorgen voor een verhoogde luchtvochtigheid; de ideale situatie voor de ontwikkeling van schimmels en huiszwammen. Hierdoor kan het ook droog hout aantasten. Vanzelfsprekend wilt u de huiszwammen snel bestrijden; laat dit over aan de door ons aangedragen professional. Schimmels zorgen niet alleen voor aantasting van houten constructies, maar ze vormen ook een risico voor de gezondheid.

Ons plan van aanpak

Dankzij gespecialiseerde technieken zorgen wij ervoor dat schimmels niet alleen bij de bron worden bestreden, maar zich ook niet verder kunnen uitbreiden. Zo zorgen we voor een allround definitieve oplossing van de problematiek. In ruimtes waar de schimmels en huiszwam zich heeft kunnen ontwikkelen, zorgen we tevens voor een hernieuwd gezonde atmosfeer.

Schimmels en huiszwam bestrijden in Vlaardingen? de door ons aangedragen professional lost het voor u op! Neem direct contact op bij een vermoeden van schimmels in uw woning of bedrijfspand. U kunt bellen naar 0800 255 3733.

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Vlaardingen en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Vlaardingen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606