010 - 600 11 06

Ongediertebestrijder nodig in Vlaardingen?

Schimmels en huiszwam bestrijden

Vochtige ruimtes in uw woning of bedrijfspand zijn extra gevoelig voor de vorming van schimmels en huiszwam. Met name huis- en kelderzwammen veroorzaken veel houtschade aan bestaande constructies, hetgeen de algehele basis van uw huis aantast. Deze zwammen komen vooral voor in oudere woningen. Mogelijke oorzaken zijn een hoge vochtigheidsgraad of matige ventilatie. Over het algemeen ontstaan huiszwammen in een kelder of kruipruimte, maar doordat u deze vaak niet direct ziet zitten, kunnen de zwammen zich ook uitbreiden naar andere ruimtes in het huis.

Directe bestrijding belangrijk

Huiszwammen kunnen zich snel uitbreiden en dat zorgt voor een verminderde hygiene én aantasting van houten constructies. Omdat huiszwammen tevens vocht vasthouden, kunnen ze ook op andere plekken in de woning zorgen voor een verhoogde luchtvochtigheid; de ideale situatie voor de ontwikkeling van schimmels en huiszwammen. Hierdoor kan het ook droog hout aantasten. Vanzelfsprekend wilt u de huiszwammen snel bestrijden; laat dit over aan het Ongedierte Meldpunt. Schimmels zorgen niet alleen voor aantasting van houten constructies, maar ze vormen ook een risico voor de gezondheid.

Ons plan van aanpak

Dankzij gespecialiseerde technieken zorgen wij ervoor dat schimmels niet alleen bij de bron worden bestreden, maar zich ook niet verder kunnen uitbreiden. Zo zorgen we voor een allround definitieve oplossing van de problematiek. In ruimtes waar de schimmels en huiszwam zich heeft kunnen ontwikkelen, zorgen we tevens voor een hernieuwd gezonde atmosfeer.

Schimmels en huiszwam bestrijden in Vlaardingen? Ongedierte Meldpunt lost het voor u op! Neem direct contact op bij een vermoeden van schimmels in uw woning of bedrijfspand. U kunt bellen naar 010 - 600 11 06.

 
 

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven, VvE's en vastgoedbeheerders.

Waarom Ongedierte Meldpunt?

  • Meer dan 25 jaar werkervaring
  • Gecertificeerde onderneming
  • Heldere communicatie
klantbeoordeling Ongedierte Meldpunt

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten/muizen bestrijden
• Wespen/insecten bestrijden
• Houtworm/zwam bestrijden
• Woelratten bestrijden
• Steenmarter verjagen

Werkgebied

Vlaardingen, Maassluis, Beijerland, Schiedam, Spijkenisse, Dordrecht, Zwijndrecht.

Hoofdvestiging