010 - 600 11 06

Ongediertebestrijder nodig in Vlaardingen?

Bedwantsen in Vlaardingen

Ongedierte in huis is geen fijn of prettig idee. Al helemaal niet als het in uw slaapkamer sluipt! Bedwantsen houden zich voornamelijk schuil in uw bed. Dat is niet een erg fris idee. Schakel daarom een professionele ongediertebestrijder in. Bent u woonachtig in Vlaardingen of omgeving? Neemt u dan contact op met Ongedierte Meldpunt. Wij zijn al 25 jaar werkzaam in uw regio en hebben veel vakmensen in dienst. Wij helpen u af van bedwantsen!

Wat zijn bedwantsen?

Bedwantsen zijn kleine diertjes die met het blote oog niet te zien zijn. Het dier wordt ook wel een wandluis of bedluis genoemd. De naam van het dier zegt al genoeg: bedwantsen leven het liefst in en rondom uw bed. Het dier voedt zich graag met mensenbloed. Heeft u allerlei bloedvlekjes in uw dekbed? Of heeft u rode, jeukende vlekjes op uw huid? Dat zijn dan tekenen dat u last heeft van bedwantsen.

Bent u woonachtig in Vlaardingen of omgeving? Neemt u dan contact op met Ongedierte Meldpunt. Wij helpen u af van de grootste of kleinste soorten ongedierte en gaan grondig te werk. Wij zijn een professionele onderneming die in het bezit is van het VCA-keurmerk. Wij zijn erg ervaren in het bestrijden van ongedierte. Onze werkwijze is adequaat en resultaatgericht. Wij rekenen graag af met onder andere kruipend ongedierte, vliegend ongedierte, knaagdieren en houtaantasters. Telefonisch kunt u ons bereiken via 010 - 600 11 06.

 
 

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven, VvE's en vastgoedbeheerders.

Waarom Ongedierte Meldpunt?

  • Meer dan 25 jaar werkervaring
  • Gecertificeerde onderneming
  • Heldere communicatie
klantbeoordeling Ongedierte Meldpunt

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten/muizen bestrijden
• Wespen/insecten bestrijden
• Houtworm/zwam bestrijden
• Woelratten bestrijden
• Steenmarter verjagen

Werkgebied

Vlaardingen, Maassluis, Beijerland, Schiedam, Spijkenisse, Dordrecht, Zwijndrecht.

Hoofdvestiging