010 - 600 11 06

Ongediertebestrijder nodig in Vlaardingen?

Mieren verdelgen in Vlaardingen

Vrijwel ieder jaar is het wel een keer raak; mieren in de tuin of op het aanrecht. Mieren zijn over het algemeen nuttige beestjes, maar binnenshuis zijn ze wel schadelijk voor voedingsmiddelen en brengen ze bacteriën met zich mee, terwijl ze op uw veranda voor overlast kunnen zorgen. Last van een mierenplaag? Het Ongedierte Meldpunt kan op vakkundige wijze mieren verdelgen in Vlaardingen.

Over het algemeen hebben we in Nederland te maken met een tweetal bekende miersoorten: De tuinmier en faraomier. De tuinmier bevindt zich met name in de tuin, maar kan ook nesten bouwen tussen tegels en zodoende op het terras. De faraomier komt oorspronkelijk uit warmere windstreken en zal zich om die reden vaker binnenshuis laten zien. Hier kunnen zij op achtergebleven voedingsmiddelen gaan zitten en/of bacteriën achterlaten.

Wat te doen tegen mieren

Heeft u te maken ,et mieren in uw huis, buiten op het terras of onder de tegels? Binnen enkele jaren kunnen vanuit een mierennest tot 200 mieren naar buiten komen, waardoor we al snel kunnen spreken over een mierenplaag wanneer dit nest zich op een ongunstige plek bevindt. In Nederland kennen we diverse methoden om mieren te bestrijden, zoals mierenpoeder of lokdoosjes. Maar al te vaak zien we echter dat deze maatregelen niet afdoende zijn om het probleem definitief op te lossen, waardoor de overlast aanhoudt. Bent u op zoek naar een definitieve oplossing tegen mieren? Dan doet u er verstandig aan te kiezen voor een professionele ongediertebestrijding. In Vlaardingen helpt het Ongedierte Meldpunt u de mieren te verdelgen.

Professioneel mieren verdelgen in Vlaardingen

Mieren zijn klein en beweeglijk, waardoor het voor de gewone man of vrouw lastig is dit type ongedierte te bestrijden. Ongedierte Meldpunt is uw mierenbestrijder in de omgeving van Vlaardingen. Samen brengen we de aard van de situatie in kaart en verzorgen een effectief bestrijdingsplan. Het niet altijd nodig om mieren te doden, omdat deze wel degelijk een nuttige rol vervullen in de tuin. Wij kiezen altijd voor een oplossing die aansluit op uw wensen. Bij overlast door zwarte mieren, faraomieren of vliegende mieren helpen wij u verder. U kunt vrijblijvend informeren door te bellen naar 010 - 600 11 06.

 
 

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven, VvE's en vastgoedbeheerders.

Waarom Ongedierte Meldpunt?

  • Meer dan 25 jaar werkervaring
  • Gecertificeerde onderneming
  • Heldere communicatie
klantbeoordeling Ongedierte Meldpunt

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten/muizen bestrijden
• Wespen/insecten bestrijden
• Houtworm/zwam bestrijden
• Woelratten bestrijden
• Steenmarter verjagen

Werkgebied

Vlaardingen, Maassluis, Beijerland, Schiedam, Spijkenisse, Dordrecht, Zwijndrecht.

Hoofdvestiging