010 - 600 11 06

Ongediertebestrijder nodig in Vlaardingen?

Kakkerlakken in Vlaardingen

Een kakkerlak is een lastig soort ongedierte. De beesten zijn namelijk erg hardnekkig, waardoor ze moeilijk zijn om uit te roeien. Kakkerlakken kunnen overleven op de meest ongure plekken. Hierdoor hebben de diertjes een groot afweermechanisme opgebouwd, waardoor ze wel tegen een stootje kunnen. Ooit gehoord van de feit of fabel: “kakkerlakken kunnen een atoombom overleven”? Daar zit sowieso een kern van waarheid in: kakkerlakken kunnen overleven in iedere omstandigheid. Hierdoor helpen simpele bestrijdingsmiddeltjes niet meer. Wilt u af van uw kakkerlakkenplaag? Neem dan contact op met Ongedierte Meldpunt. Wij maken gebruik van moderne middelen om grondig ongedierte te bestrijden. In Vlaardingen en omgeving zijn wij werkzaam.

Gevaar voor uw gezondheid

Kakkerlakken kunnen een groot gevaar vormen voor uw gezondheid. Doordat de dieren leven op allerlei ongure plekken, is de kans groot dat de beesten allerlei ziektes en bacteriën met zich meedragen. De uitwerpselen en speekselsporen van de beesten kunnen erg besmettelijk zijn. Daarnaast kunnen diverse voedingsmiddelen in uw woning besmet worden door de beesten, waardoor u dit moet weggooien. Kakkerlakken zijn dus geen frisse beesten!

Laat kakkerlakken grondig bestrijden door Ongedierte Meldpunt. Maak een afspraak en wij komen graag bij u thuis om de mogelijkheden te bespreken. U kunt bellen via 010 - 600 11 06. Wij helpen u graag!

 
 

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven, VvE's en vastgoedbeheerders.

Waarom Ongedierte Meldpunt?

  • Meer dan 25 jaar werkervaring
  • Gecertificeerde onderneming
  • Heldere communicatie
klantbeoordeling Ongedierte Meldpunt

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten/muizen bestrijden
• Wespen/insecten bestrijden
• Houtworm/zwam bestrijden
• Woelratten bestrijden
• Steenmarter verjagen

Werkgebied

Vlaardingen, Maassluis, Beijerland, Schiedam, Spijkenisse, Dordrecht, Zwijndrecht.

Hoofdvestiging