0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Vlaardingen?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Vlaardingen

Muizen en ratten in Vlaardingen?

Hoort u ’s nachts een krassend geluid door uw woning? Hangt er een vreemde, stinkende geur in uw kamers? En vindt u overal afgeknabbelde etensverpakkingen? Dan heeft u waarschijnlijk muizen en ratten in uw woning rondlopen. En wellicht zitten de dieren er al een tijd. Muizen en ratten komen overdag zo weinig mogelijk in actie en leven voornamelijk ’s nachts. Hierdoor kan het een hele tijd duren voordat u vermoedt dat u de knaagdieren in huis heeft. Schakel voor uw muizen- en rattenoverlast de door ons aangedragen professional in! Wij helpen u graag in Vlaardingen en omgeving.

Vergelijk muizen en ratten

Muizen en ratten lijken erg veel op elkaar. Zo zijn er aan aantal overeenkomsten. Ratten en muizen leven beide gemiddeld zo’n achttien maanden. De knaagdieren komen voornamelijk ’s nachts in actie, vormen beide een risico voor de gezondheid en zijn altijd op zoek naar eten. Het is dus erg moeilijk om ratten en muizen uit elkaar te houden. Maar er zijn zeker verschillen waardoor de knaagdieren uit elkaar te houden zijn:

  • Een rat is groter en dikker dan een muis;
  • Hierdoor zijn de keutels van een rat ook veel groter dan die van een muis;
  • En de staart van een rat is groter dan die van een muis.

Weet u alsnog niet zeker of u een muis of rat in uw woning heeft rondlopen? Geen probleem. Onze experts komen graag bij u in huis om te kijken. Neem vrijblijvend contact met ons op of bel naar 0800 255 3733!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Vlaardingen en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Vlaardingen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606