010 - 600 11 06

Ongediertebestrijder nodig in Vlaardingen?

Steenmarters in Vlaardingen?

Heeft u het een idee dat er een inbreker in uw huis rond sluipt, omdat u gewekt wordt door allerlei harde geluiden? Maar kunt u niemand ontdekken? Geen zorgen, de geluiden die u hoort komen niet van een inbreker. Hoogstwaarschijnlijk heeft u een steenmarter in huis. Een steenmarter verstopt zich het liefst op zolder en is ‘s nachts het meest actief. Het liefst speelt de steenmarter door allerlei rondjes te rennen. Dit zijn precies de geluiden die u ‘s nachts uit uw slaap kunnen houden. Om af te komen van een steenmarter, kunt u het beste een ongediertebestrijder inschakelen. In en om Vlaardingen kunt u contact opnemen met Ongedierte Meldpunt. Wij helpen u graag!

Beschermde diersoort

Hoewel de steenmarter voor veel overlast kan zorgen, moeten we blij zijn dat het diertje nog bestaat. De steenmarter werd vroeger met uitsterven bedreigd en behoort daarom nu tot één van de beschermde dieren in Nederland. Voor het diertje zelf heel erg fijn, voor degene die er last van heeft wat minder. De steenmarter mag dus niet gedood worden. Hoe komt u alsnog af van de steenmarter? Door een ongediertebestrijder in te schakelen die gecertificeerd is in het verjagen van steenmarters. In en om Vlaardingen kunt u dan terecht bij Ongedierte Meldpunt. Wij hebben de juiste papieren om een steenmarter te verjagen. Bel voor vrijblijvend advies naar 010 - 600 11 06.

 
 

Uitstekende service

Bij ons werken alleen ervaren, gediplomeerde specialisten die ongedierte voorkomen en bestrijden.

Wij werken voor zowel particulieren als bedrijven, VvE's en vastgoedbeheerders.

Waarom Ongedierte Meldpunt?

  • Meer dan 25 jaar werkervaring
  • Gecertificeerde onderneming
  • Heldere communicatie
klantbeoordeling Ongedierte Meldpunt

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Diensten

• Ratten/muizen bestrijden
• Wespen/insecten bestrijden
• Houtworm/zwam bestrijden
• Woelratten bestrijden
• Steenmarter verjagen

Werkgebied

Vlaardingen, Maassluis, Beijerland, Schiedam, Spijkenisse, Dordrecht, Zwijndrecht.

Hoofdvestiging