0800 255 3733 Ons servicenter staat voor u klaar!

Zoek je een ongediertebestrijder in Vlaardingen?

Wij brengen u snel in contact met een ongediertebestrijder die werkzaam is in Vlaardingen

Mollen en woelratten

Mollen en woelratten behoren tot de knaagdieren en deze komen (gelukkig) bij uitzondering voor in particuliere tuinen, maar ook op gemeenschappelijke sportvelden en elders. De mollen en woelratten zijn verantwoordelijk voor het graven van indrukwekkende gangenstelsels onder en net aan het oppervlak, waar zijn aard- of molshopen achterlaten. Dit zorgt ervoor dat grond kan verzakken, geeft een onverzorgd aanzicht en is tevens funest voor begroeiing in uw tuin. Geef mollen en woelratten geen kans; geef het aan bij de door ons aangedragen professional. Wij lossen problemen met deze knaagdieren voor u op in Vlaardingen!

Mollen in de tuin

Wie de mol op een afbeelding ziet, zou niet verwachten dat dit beestje zoveel schade aan kan richten. In korte tijd kan de mol gangenstelsels tot enkele meters graven met alle gevolgen van dien. Heeft u al molshopen in uw tuin of bestaat er een vermoeden dat mollen in de omgeving actief zijn? Wacht dan niet te lang. Naarmate het gangenstelsel van een mol groeit, zal dit de aantrekkingskracht richting andere mollen vergroten en voordat u het weet heeft u te maken met een mollenplaag.

Woelratten bestrijden

Woelratten verschillen niet zo gek veel van mollen, met uitzondering van het feit dat woelratten zich daadwerkelijk zelden aan het oppervlak vertonen. Ze vestigen zich het liefste rondom sloten, vijvertjes en grote plassen; stilstaand en zoet water. Ook graven ze in de tuin en gaan ze met name op zoek naar wortels van planten en bomen. De woelrat is bij uitzondering zichtbaar en is te herkennen aan een log lichaam van circa 15 tot 20 centimeter lang. Ze beschikken over een opmerkelijk lange en behaarde staart van ongeveer 10 centimeter.

Wilt u problemen rondom mollen en woelratten in Vlaardingen direct laten oplossen? Neem contact met ons op!

Service

Ons Servicecenter in Groningen staat dagelijks voor u klaar met advies en het vinden van de juiste vakmensen. Kosteloos en geheel vrijblijvend. Ook in het weekend!

We zijn op werkdagen bereikbaar van 8:30 tot 17:00, op zaterdag van 9:00 tot 17:00 en op zondag van 10:00 tot 16:00 uur.

Matchmaker

Op basis van uw hulpvraag koppelen we u aan de juiste vakmensen in uw regio. Wij adviseren en informeren en brengen u in contact met de meest geschikte specialist. U maakt daarna zelf verdere afspraken met de vakman voor het uitvoeren van uw klus.

Werkgebied

De door ons geselecteerde vakmensen zijn werkzaam in Vlaardingen en in de regio. Dit betekent niet per sé dat ze gevestigd zijn in die plaats.

Informeer vooraf bij de specialist over eventuele voorrijkosten. U maakt op voorhand geen kosten!

Offerte aanvragen

Graag eerst een offerte voor u een afspraak maakt? Of wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Vul dan ons offerte formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

shortcodeCommand = [bono_form]

Over Allfree

Deze website wordt u aangeboden door Allfree BV. Wij brengen u op eenvoudige wijze in contact met vakmensen die paraat staan met specialistische dienstverlening in heel Nederland. De informatie op deze website is generiek en informeert over mogelijke oplossingen. Wij doen ons uiterste best de informatie correct en up to date aan te bieden. Mocht u toch fouten tegenkomen, verzoeken wij u vriendelijk dit aan ons door te geven via de contactgegevens onderaan de pagina.

Werkgebied

Allfree heeft een landelijk netwerk van professionals in vele beroepsgroepen. Onze Servicecenter medewerkers brengen u in contact met de dichtstbijzijnde beschikbare professional die uw klus kan uitvoeren. Zo voorkomt u onnodig zoeken. U maakt zelf de afspraak. Ook voor een vakman die werkzaam is in Vlaardingen bent u bij ons aan het juiste adres!

Hoofdvestiging

Allfree BV
Nieuwe Boteringestraat 28
9712 PM Groningen
Telefoon 0800-2553733
[email protected]
www.allfree.nl
KVK 02068857
BTW NL811243606